Published On: mar, iul. 2nd, 2019

Spaima pentru calatori! Asfaltul ne inghite! Unul din „mormintele Braicar” a simtit, la propriu, chemarea pamantului

Dupa ce ca simpla alegere de a calatori cu un autobuz Braicar este deja un act de curaj, acum nici drumurile municipiului nu mai sunt sigure. Doar ce ne obisnuisem cu gropile din asfalt, cunoscandu-le si invatand sa le ocolim, acum un nou pericol ameninta siguranta in trafic. Mai noi, asfaltul s-a deschis, la propriu, tragand „mormintele Braicar”, acolo unde le este locul, si anume sub pamant.

Ieri, in jurul orei 15, un autobuz Braicar, plin cu calatori, ce astepta linistit la semaforul din intersectia Bulevardului Independentei cu strada Republicii, a ramas in 3 roti, dupa ce i-a fugit asfaltul de sub el. Nu este prima data cand un mijloc de transport in comun din Braila ramane in trei roti, acum cateva luni, un autobuz vechi a pierdut una in cartierul Viziru, cand numai norocul a facut sa nu se intample o tragedie. Ieri, o groapa  adanca de peste 1,5 metri a inghitit roata de pe partea stanga din spate a autovehiculului, in timp ce astepta culoarea verde a semaforului.  Incidentul i-a bagat in sperieti pe calatori, dar si pe soferul autobuzului. Din fericire nu s-au inregistrat victime, iar mastodontul a fost scos, dupa mai multe incercari.

Timp de o ora, circulatia pe bulevard a fost blocata cu ajutorul unui echipaj de politie, timp in care mai multi lucratori ai societatii de transport public local au reusit, inclusiv cu ajutorul unei macarale, sa scoata autobuzul din asfalt.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>