Published On: lun, iul. 15th, 2019

Satul Albina va avea un teren de sport cu gazon artificial ce va face invidios si stadionul Progresul, din Braila

In cadrul sedintei de Consiliu Judetean de astazi, pe ordinea de zi s-a discutat si votat proiectul de hotarare privind aprobarea asocierii Judetului Braila, prin Consiliul Judetean Braila, cu Comuna Tichilesti, prin Consiliul Local al comunei Tichilesti pentru cofinantarea si realizarea obiectivului de investitii ,,Proiectare si executie: Lucrari de executie teren sport – gazon artificial, sat Albina, comuna Tichilesti, judetul Braila”. In cadrul dezbaterii, consilierul PND, Catalin Iordache a scos in evidenta inutilitatea cheltuirii banilor, nu putini la numar, in jur de 300 mii Ron, pentru un sat ce are 23 de elevi la scoala si gradinita.

„Satul Albina are 251 de locuitori care voteaza, are 12 elevi la scoala si 11 copii la gradinita. De ce trebuie sa dam atatea miliarde pentru un teren pe care sa il foloseasca, cine? Pentru ca din cei 251, peste 60% au peste 50 de ani. Sa dam atatea bani pentru un teren cu gazon artificial doar pentru ca cineva vrea sa cheltuiasca niste bani, mi se pare absurd” a declarat Catalin Iordache.

In cele din urma, proiectul a fost votat.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>