Published On: lun, iul. 1st, 2019

Razboiul rece dintre PNL si PSD Braila continua. “Sunteti mai mult decat un complice cu domnul Mangiurea si tolerati niste ilegalitati, toate pierderile fiind suportate de consumatori”

Razboiul rece dintre PNL si PSD Braila continua.

In cadrul sedintei Consiliului Judetean de vineri, pe ordinea de zi s-a aflat si proiectul de hotarare privind aprobarea Actului Aditional nr.17/2019 ce are ca obiect punerea la dispozitie de catre Delegatul UAT Judetul Braila – Operatoruui SC Compania de Utilitati Publice Dunarea Braila SA  – a bunurilor de Retur aferente Sistemului Regional de alimentare cu apa. Proiectul poarta numele “Reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si apa uzata in judetul Braila”. In cadrul discutiilor s-a lasat cu acuzatii grave la adresa presedintelui CJ Braila, Danaila (PNL), acuzandu-l ca este mai mult decat un complice cu directorul CUP Dunarea, Mangiurea, si ca tolereaza niste ilegalitati.

Danaila: “Sunteti mai mult decat un complice cu domnul director Mangiurea si tolerati niste ilegalitati, toate pierderile fiind suportate de consumatori, adica de toti cei e platesc apa si canalizarea. Din banii nostri, aceasta companie (CUP DUNAREA) care este pe mana PSD-ului astazi, refuza sa comunice date oficiale. Nu avem nimic cu extinderea retelei de apa si canalizare in judet, asa cum in mod fals ati incercat sa induceti de la ultima sedinta incoace. Eu si PNL suntem pentru, nu impotriva, extinderii retelei de apa si canalizare.

Nerespecatarea regulamentulu ramane, lipsa de comunicare cu managerul CUP Dunarea ramane, lipsa de transparenta in ceeea ce priveste angajarile si concedierile de acolo ramane. Problema cu contractul de furnizare diferit de la un consumator la altul, ramane. Astazi vom fi de acord cu acest proiect, dar problemele raman. Dumneavostra (Francisk Chiriac) sunteti in continuare raspunzator de gestionarea acestora, unele dintre ele, chiar de nu sunt gestionate direct de dumneavoastra, va fac complice. Domnul Mangiurea este una dintre cele mai nepotrivite persoane care sa conduca CUP Dunarea.”

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>