Published On: mar, iul. 16th, 2019

Peste 830 de sanctiuni aplicate si 54 de permise de conducere retinute in doar o saptamana, in Braila

Politistii au intervenit, in perioada 07 – 14 iulie, la peste 260 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate in teren au aplicat peste 830 de sanctiuni contraventionale persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare.

In perioada 07 – 14 iulie, politistii braileni au actionat, pe raza intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Astfel, au fost organizate 35 de actiuni si s-a intervenit la 266 de evenimente, dintre care 200 sesizate prin 112.

In urma activitatilor, politistii au aplicat pentru neregulile constatate 836 de  sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 284.000 de lei.

Politistii rutieri au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 54 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, politistii au retras 9 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>