Published On: mar, iul. 16th, 2019

Pericol in comuna Viziru / Kilometri de santuri de beton pline de mizerie troneaza de-alungul localitatii

Mai multi braileni, locuitori ai comunei Viziru, Judetul Braila, sunt extrem de speriati pentru sanatatea lor si a familiilor. Oamenii spun ca santurile de beton care se afla de-alungul soselei care traverseaza localitatea sunt pline de apa statuta, urat mirositoare si plina de gunoi. Situatia de la fata locului arata ca oamenii au dreptate, kilometri de santuri de beton imprastiind mirosuri pestilentiale. Incercarea locuitorilor de a curata santurile pare a fi inutila, pentru ca ei spun ca apa nu are unde sa se scurga, motiv pentru care acuza autoritatile pentru situatia creata.

Pe retele de socializare se vorbeste chiar despre un protest al locuitorilor, pentru rezolvarea problemelor comunitatii. cat despre faptul in sine, ploua cu postari extrem de acide. “In proiect nu au fost incluse si gurile de scurgere pentru santuri. Gandire? Zero!”; “S-a mai facut economie ca trebuie să mai bage și ei prin conturi, investitii!”; Cine a castigat licitatia a impartit banii cu cei din primarie, acum sa vina proiectantul sa vina sa vada si sa i se ceara banii inapoi ca a facut treaba de mantuiala! Viziru e sat fara caini care plimba fara bat!”

Primarul comunei este Victor Doaga, ales pe liste Partidului National Liberal.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>