Published On: vin, iul. 5th, 2019

Orasul tradarilor luat la intrebari! Cu temele nefacute si corigenti la politica / Asa o intampina liderii PSD Braila pe conducatoarea suprema, Viorica Dancila

Cu Dragnea le-a mai mers cum le-a mai mers, dar acum gluma se ingroasa. Dancila incepe un adevarat tur de forta prin organizatiile judetene dupa ce a preluat conducerea deplina a partidului. Prima destinatie pentru premierul Romaniei va fi la noi, la Braila, unde PSD a fost ingenuchiat rusinos de catre partidul “bucatica rupta din PSD”, Pro Romania.

Turul tarii facut de sefa Executivului are ca scop sa isi reafirme sustinerea in cadrul partidului si sa discute despre problemele din PSD, in special cele ce vizeaza infrangerea de la europarlemantare.

Rotaru, singurul membru ramas inca loial partidului care l-a facut om mare, alaturi de “rebelul” Dragomir si Chiriac, cel cu doua partide, vor da explicatii in fata Vioricai Dancila. Neconflictuala din fire, aceasta va analiza scorul rusinos obtinut la europarlamentare in Braila. Sa vedem acum cum vor scapa neatinsi de mania lui Dancila, Francisk Chiriac, edilul Marian Dragomir, Fanel Chirita si multi altii care au facut o campanie electorala “ mai mult antiPSD cu influente PRO”. O astfel de rusine nu putea fi trecuta cu vederea, asa ca cei luati de valul PRO vor trebui sa dea explicatii plauzibile in fata sefei.

De asemenea, sursele din PSD afirma ca Viorica Dancila pregateste o remaniere a Executivului pentru a mai spala din imaginea partidului. Astfel, guvernul s-ar desparti de mai multi ministri considerati apropiati ai lui Liviu Dragnea, cum ar fi Carmen Dan sau Petre Daea.

Asa ca, sa nu ii stea nimeni in cale! Dancila pare hotarata sa ia atutidine, si sa conduca partidul cu mana de otel, ca de fier e cam riscant, pericolul de a fi furata de doamnele cu fuste inflorate si de purtatorii de mustata intoarsa, este prea mare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>