Published On: mar, iul. 9th, 2019

Hot brailean urmarit international, cu 21 de furturi in “palmares”, a umblat liber printre noi pana ieri, cand politistii i-au stricat planurile

La data de 8 iulie, politistii braileni au organizat si desfasurat o actiune, in vederea depistarii persoanelor care se sustrag de la punerea in aplicare a unor mandate de executare a pedepsei inchisorii.

In dimineata zilei de ieri, in jurul orei 07:40, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat, intr-o statie de autobuz din municipiu, pe un tanar, in varsta de 20 de ani, din Braila, ce era urmarit la nivel national si international pentru infractiunea de furt calificat.

In fapt, in perioada iulie – august 2016, acesta, impreuna cu alte patru persoane, a sustras, prin efractie, mai multe bunuri de pe raza municipiului Braila, savarsind 21 de acte materiale.

Judecatoria Braila a dispus fata de tanar, la data de 12.12.2018, internarea intr-un centru educativ pe o perioada de 1 an si 8 luni, fiind internat in Centrul Educativ Targu Ocna.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>