Published On: mar, iul. 23rd, 2019

Drumul de la Braila spre mare impanzit de pericole la orice curba / Indicatoare de circulatie lipsa si santuri adanci mascate de buruieni de 1 metru inaltime

Pericolele de pe drumul marii. Pentru cetatenii judetului nostru acest drum pleaca de la Braila dar se poate sfarsi brusc, oricand, in unul din santurile care isi asteapta tributul.

Santurile impanzite de buruieni inalte de 1 metru si jumatate fac din drumul “escapadei” spre mare si soare, un drum cu pericole ce pandesc de pe marginea drumului. Chiar si un acrosament de urgenta pe partea dreapta a carosabilului este un act riscant, ce se poate sfarsi cu o tragedie. Problemele nu se rezuma doar la santuri camuflate de buruieni inalte, ci se extind si la lipsa semnelor de circulatie. Aceste doua probleme majore ale unui drum circulat de sute de braileni zilnic au fost puse in discutie in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean, de catre consilierul PND Catalin Iordache.

Raspunsul presedintelui CJ a fost sintetizat in trei cuvinte, “Indicatoarele se fura”, cunoscandu-le chiar si o a doua intrebuintare! Acestea dispar, iar mai marele judetului inca nu a gasit o masura de a preveni aceste incidente ce pot duce la accidente mortale. “Se fura, va spun eu. Se folosesc la garduri, la caruta, au o groaza de intrebuintari. Ar trebui sa gasim indicatoare cu GPS” a declarat Francisk Chiriac.

In legatura cu problema buruienilor ce acapareaza intreaga margine a drumului de la Braila spre mare, Chiriac nu neaga ca exista probleme, doar ca acestea ar fi pe portiuni. Explicatie iminentului pericol este “pusa in carca” numarului mic de muncitori ai serviciului judetean care ar trebui sa asigure cosmetizarea terenului de pe langa asfalt.

Problema santurilor mascate de buruieni de pe drumul ce leaga Braila de mare a aparut din 2012, cand acestea au inceput sa creasca necontenit, in voie, fara a fi prea mult deranjate de cei ce sunt platiti pentru a le elimina.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>