Published On: joi, iul. 18th, 2019

Doi hoti braileni, demni de titulatura de „acrobati de circ” dupa modul de escaladare a gardului victimei, prinsi dupa mai bine de un an de la comiterea jafului

La data de 16 iulie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale i-au identificat pe doi braileni, banuiti de savarsirea infractiunii de furt.

In cursul zilei de 16 iulie, politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale i-au identificat pe doi tineri, cu varstele de 21 si 17 ani, ambii din Braila, banuiti de comiterea infractiunii de furt calificat.

In fapt, in noaptea de 31 ianuarie spre 01 februarie 2018, cei doi tineri prin escaladarea gardului unui imobil si prin fortarea ferestrei, ar fi patruns in locuinta unei femei, in varsta de 47 de ani, din municipiu, de unde ar fi sustras bunuri in valoare de 4.700 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si predat persoanei reclamante, in cauza fiind intocmit dosar pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>