Published On: vin, iul. 19th, 2019

Dasaev va fi eliberat din inchisoare / Acuzat de tentativa de omor, cutitarul din Music Pub este judecat in continuare, din patul conjugal

Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca „Dasaev” a fost plasat in arest la domiciliu. Decizia Curtii de Apel Galati este definitiva, si a fost pronuntata in urma cu putin timp, potrivit unor surse, masura arestului la domiciliu urmand sa expire pe 17 august.

Acuzat de tentativa de omor, a impresionat in asa hal judecatorii Curtii de Apel Galati incat au hotarat sa-i schimbe masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Decizia este definitiva si a fost pronuntata in urma cu putin timp, potrivit unor surse.

„Dasaev” este acuzat de tentativa de omor, port ilegal de arma alba si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce, in septembrie 2018, a injunghiat doi baschetbalisti americani pe terasa localului „The Music Pub”. La cateva zile dupa incidentul sangeros, Dasaev a fost arestat preventiv, masura prelungindu-se in fiecare luna. La inceputul lunii iulie insa, Curtea de Apel Galati a admis unele dintre exceptiile invocate in dosarul inculpatului Husein Daniel Gabriel si a desfiintat mai multe probe din dosar. Chiar si in aceste conditii, judecata continua.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>