Published On: mie, iul. 17th, 2019

Cutitara asasina din Sutesti ramane in arest pentru 30 de zile / Viorica Holban nu a contestat masura arestului

Asasina din Sutesti care si-a ucis concubinul cu 11 ani mai tanar isi va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii, dupa ce a refuzat sa faca uz de dreptul sau legal de a formula contestatie in termenul prevazut de lege, respectiv 48 de ore. In prezent este incarcerata in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In data de 10 iulie 2019, in jurul orei 12.00, Viorica Holban, in varsta de 53 de ani, si-a injunghiat concubinul in varsta de 42 de ani aplicandu-i o singura lovitura de cutit in zona toraco-abdominala, lovitura care s-a dovedit fatala.

Femeia a fost retinuta imediat, iar a doua zi a fost prezentata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva. Astfel, in ziua de 11 iulie 2019, ora 14.15, la propunerea procurorilor braileni, Tribunalul Braila a emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele Vioricai Holban, pentru savarsirea infractiunii de omor in conditii de violenta in familie, fapta prevazuta si pedepsita de art. art. 188, alin. 1 Cod penal.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>