Published On: mie, iul. 10th, 2019

Cumatra lui Varga rade copacii de pe Calarasi / “Bai primarie de cacat”… este reactia brailenilor

Daca in urma cu doar cateva zile magazinul de mana a doua ”Humana” era situat intr-un loc racoros si cu verdeata, acum acei copaci datatori de oxigen au devenit o piedica in calea vizibilitatii marcii. Si precum reclama este sufletul comertului, Seroplant a sarit in ajutorul celebrului magazin, ca doar nu era sa il lase uitat printre verdeata. Intre vorbe si fapte nu mai stateau decat cativa copaci, care, odata asigurau doza de umbra si de oxigen pentru trecatori, dar si pentru locuitorii din zona. Serviciul de Utilitate Publică Seroplant Braila a intervenit si a inlaturat  copacii din fata magazinului Humana de pe Calea Calarasilor.

Actiunea a fost aspru criticata pe retelele de socializare de catre brailenii nemultumiti si revoltati, care simt ca se sufoca in acest oras, in care copacii ce stau in calea unor afaceri de succes dispar, incet dar sigur. “Trist, protectia mediului s-a sesizat? Nu o sa mai respiram decat noxe emise de masini”, “Bai frate, dau tornadele in noi, caldura cat cuprinde de la aceste blocuri, aer de respirat ioc! Iar noi taiem pomii. Bai primarie de cacat, in loc de unul, sa puneti cinci pomi! Moartea unui pom inseamna mai putin aer!” sunt doar doua din avalansa de comentarii prin care brailenii isi exprima indignarea la actiunea de taiere a pomilor din municipiu.

Poate ca aceste interventii “la urgenta” scuza si salariile “bine inflorite” ale angajatilor Seroplant incepand cu directorul Ligia Dragan, cumatra lui Vasile Varga, ce castiga 13.062 lei pe luna si ajungand la “taietorul” de rand, muncitor necalificat ce isi ia cu mandrie 2.579 lei pe luna.

Acum PSD poate masura valoarea saraciei din Braila prin numararea persoanelor ce stau cu mainile in buzunare in fata magazinului, si ies cu sacosele pline de haine de mana a doua, cu iluzia unei prosperitati false.

Aceasta actiune de taiere de pe calea Calarasilor vine la scurt timp dupa ce locuitori ai strazii Bujorului din cartierul Vidin ne-au declarat, in exclusivitate pentru Infobraila, ca pomii de pe strada mentionata au fost taiati din greseala. Dupa incident, a venit primarul pe teren si le-a explicat locuitorilor ca a fost o greseala, dar ca, oricum, erau in dreptul stalpilor de curent electric unde este putin loc pentru spatiu verde.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>