Published On: mar, iul. 2nd, 2019

Cu aparatul etilotest si radarele la inaintare, in Braila. 281 de soferi sanctionati in doar 3 zile

In perioada 28-30.06.2019, conform Planului de actiune pentru combaterea cauzei generatoare de accidente grave – VITEZA, politistii rutieri braileni, au desfasura activitati pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectarii regimului legal de viteza.

In perioada 28-30.06.2019, la nivelul intregii tari, Politia Romana a derulat o actiune de prevenire a accidentelor rutiere.

Timp de trei zile, toate radarele au fost scoase pe principalele artere rutiere din judetul Braila pentru depistarea celor care depasesc viteza legala.

S-au folosit echipamentele video de supraveghere a traficului rutier si de masurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospeciale si cinemometrele portabile model TruCAM.

Pe langa acestea, s-au utilizat si aparatele etilotest, etilometru, pentru depistarea si sanctionarea celor aflati sub influenta bauturilor alcoolice sau a substantelor psihoactive.

In urma actiunii desfasurate au fost controlate 465 de autovehicule, 281 dintre soferii acestora fiind sanctionati contraventional pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

De asemenea, politistii au ridicat in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce patru permise de conducere.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>