Published On: mie, iul. 10th, 2019

Chiscaniul, bataia de joc a tuturor, de la Primarie, la asfaltatori

Asa se executa asfaltarile in Chiscani! Cele 6 petice de asfalt incins acopera o suprafata de cativa zeci de metri patrati de drum “satesc” din comuna Chiscani. Daca facem o intoarcere in timp, ne amintim ca Chiscaniul a devenit faimos dupa ce, pe teritoriul sau, s-a trasat un drum de pamant cu marcaj fluorestent, ba chiar la curba avealinie continua, pentru a se evita eventualele pericole.

Asfaltarea in Chiscani este considerata o bataie de joc de catre locuitorii furiosi. In timp ce unii se intrebau daca nu cumva este o gluma proasta, altii au adus acuze grave la adresa primarului Cojea care, conform spuselor unui localnic, acesta se ocupa de punerea in proprietate pe terenurile comunei a unor  coproprietari din toata lumea. A fi reusit sa puna in posesie si padurile Lacului Sarat, izlazurile, terenurile saraturate de pe langa malurile sarate, malul Dunarii, drumurile de exploatare si comunale.

Revenind la interventia domnului consilier Catalin Iordache, considerata de unii ca fiind rautacioasa, aceasta scoate in evidenta adevarul crud. Cum ca Primarul Cojea este pentru unii aparator de interese iar pentru altii este “nimic”, conform zicalei romanesti, “pentru unii muma, pentru altii ciuma”

“Stiti cine-i primar aici? Primar aici este unul dintre cei mai imposibil, ca sa nu-l numesc altfel, primari, care a blocat investitii de milioane de euro in Lacu Sarat, care in Chiscani a marcat cu marcaj fluorescent un drum de pamant. Unde are o curba, este linie continua.

Acest individ, cu sprijinul dvs direct (n.r. Francisk Chiriac), va face o cerere: <<Sefu’, vreau sa dau si eu la bogatii aia, sa-si puna piatra pe strazi, ca ei n-au, saracii, sunt vai steaua lor >> , <<Da, mai, dar nu le da tu toti banii, le dau eu 60%, adica 3 miliarde si pui si tu 2 miliarde!>>

Pai intai sa puna piatra la oamenii lor din sat, in al doilea rand sa repare statiunea Lacu Sarat si bogatii de acolo sa-si puna singuri piatra, ca oricum le-au luat cu cantec terenurile alea! Asta e chiar culmea! Sunteti cu saracimea, cu bogatimea? Cu cine sunteti? Cum va puteti permite sa dati 3 miliarde de lei vechi din bani publici unor oameni care sunt extraordinar de bogati?” a declarat Catalin Iordache in cadrul sedintei de consiliu sustinuta in urma cu doua saptamani.

Astfel, pe zicala cainii latra, ursul merge, fiecare isi continua munca, unii la birou impartind pamanturi in stanga si in dreapta si altii pe utilaje, incercand sa vaca inca o lucrare de mantuala, ca doar la noi ziua trece, leafa merge.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>