Published On: mie, iul. 3rd, 2019

Brigada asfaltari in actiune! “Patraulea” si “Trandafir” de la Braila, cu “Gogu” sprijit de o lopata, au trecut la “lucru manual”, vrand sa faca din ciment presat in mana, inel de canalizare

Share This
Tags

Ziua si isprava la Braila. De aceasta data, doi muncitori au fost filmati pe strada Sebesului din cartierul Radu Negru, cand “modelau” in mana cimentul pe care, ulterior, l-au trantit, tot cu mana, de jur imprejului unei canalizari. Poate au auzit ei ca “nimic nu se comparat cu lucrul facut de mana ta”, dar nu cred ca la asta se referea zicala.

O echipa de muncitori de la brigada “Tancrad”, firma care a semnat contractul pentru acel tronson in urma unei licitatii, avea ca sarcina reabilitarea strazii Sebesului si ridicarea la nivel a canalizarilor. In timpul lucrarilor “profesioniste” s-ar fi spart inelul unei canalizari, asa ca cei doi, au incercat sa repare greseala cu propriile maini, muncite prost, ce e drept.

Activ pe retelele de socializare, edilul Brailei, Marian Dragomir, a declarat, pe pagina sa de Facebook ca acei “Doreii” trebuiesc eliminati deoarece “pandesc” sa plece inginerul de pe teren si revin la vechile lor practici. Astfel ca, dupa vizionarea intregului materialului instructiv-educativ, Dragomir a precizat ca “lucrarea nu va fi platita”, asfel ca, costurile vor fi suportate de societatea datatoare de “muncitori calificati”, cel mai probabil in domeniul modelarii in plastilina.

Imaginile vorbesc de la sine!

  

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>