Published On: mie, iul. 31st, 2019

Braileni dezinformati, primar enervat / Declaratia transanta a lui Dragomir presarata cu ironii de natura intima

Activ pe retelele de socializare, primarul Marian Dragomir a intervenit in spatiul online cu privire la o acuza care i s-a adus de catre un brailean dezinformat. Acesta il tragea la raspundere in legatura cu aglomeratia “prosteasca” de pe Podul de la Vulpea, situat pe centura orasului.

Satul ca toate oalele sa ii fie sparte in cap, Dragomir a precizat public ca Podul de la Vulpea nu este in Municipiul Braila, asa ca orice fel de interventie in acest loc nu tine de raspunderea sa, reabilitarea podului tinand exclusiv de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Podul de la Vulpea nu este in Municipiul Braila!!!

STIU CA PRIMARUL ESTE DE VINA PENTRU ORICE si indiferent de lucrurile bune facute, mereu se vor gasi nemultumiti dar lucrarile de la Podul de la Vulpea nu au legatura cu Primaria Braila pentru ca nu se afla pe teritoriul Municipiului Braila si lucrarea nu ne apartine.

Deci, macar acum sper sa se inteleaga acest aspect privind limita de teritorialitate.

Insa, cand e rea-vointa oricat ai explica, oricat ai face, tot e ceva de criticat…

Sunt receptiv la critici, am dovedit-o, dar nu si la aspecte care nu au legatura cu activitatea mea !

Va recomand ca inainte de a posta ceva sa va documentati pentru ca nu este indicat sa ajungem la situatii in care primarul este vinovat ca este mancarea prea sarata sau sotia cuiva suparata” a scris Dragomir pe pagina sa oficiala de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>