Published On: vin, iul. 5th, 2019

Braileni, aveti grija! Daca ati cumparat acest produs restituiti-l de urgenta! Este infectat cu Salmonella

Supermarketul Lidl a anuntat ca retrage de la vanzare un produs in care a fost detectata bacteria Salmonella. Reprezentantii magazinului sustin ca cine a cumparat deja acest produs nu trebuie sa-l consume si sa-l returneze de urgenta.

Lidl a anuntat ca a retras de la vanzare un produs infectat cu Salmonella. E vorba de un ciolan presat, de la Camara Noastra, cantiate de 100 de grame, cu termen de expirare 22, 23, 27 si 28 iulie 2019.

“SC GOODIES MEAT PRODUCTION S.R.L recheama preventiv produsul Camara Noastra Ciolan Presat, 100g cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019, vandut de catre Lidl Romania”– arata reprezentantii magazinului.

Reprezentantii Lidl sustin ca, in urma unei analize efectuate de producator, a fost detectata Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza) . Clientii care au cumparat acest produs, cu termenele de valabilitate mentionate mai sus, sunt rugati sa tina cont de retragere sii sa nu il consume”, se arata intr-un comunicat remis de Lidl.

Reprezentantii Lidl au precizat ca produsul a fost de la vanzare din magazine. Clientii care l-au cumparat deja il pot returna in toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

Alte produse vandute de Lidl Romania, inclusiv alte produse din gama “Camara Noastra”, nu sunt afectate de aceasta rechemare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>