Published On: mie, iul. 3rd, 2019

Brailean „saltat” de acasa de politisti. Era dator legii cu executarea unei pedepse cu inchisoarea

La data de 02 iulie, politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei l-au depistat, pe raza orasului Faurei, pe un barbat, pe numele caruia era emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei au organizat si desfasurat o actiune, pe raza orasului Faurei, in vederea depistarii persoanelor care se sustrag de la punerea in aplicare a unor mandate de execuatare a pedepsei inchisorii.

Cu ocazia desfasurarii activitatii, politistii l-au depistat, pe un barbat, in varsta de 37 de ani, din orasul Faurei, pe numele caruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea.

Judecatoria Braila a emis pe numele acestuia, la data de 06.06.2019, un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 3 luni pentru comiterea infractiunii de distrugere.

Braileanul a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>