Published On: lun, iul. 1st, 2019

Bogatii din Varsatura vor avea strazi pietruite, in timp ce Lacu Sarat se ineaca in propriul namol, incet dar sigur, cu sprijinul si acordul Primariei Chiscani

Pentru cine conteaza, primarul din Chiscani se zbate, da din coate si cere ajutor. Acum doreste pietruirea strazilor din Varsatura, ca doar “pana cand o viata amara” pentru modestii purtatori de masini de lux! Si ce daca Lacu Sarat, perla Brailei de alta data se afunda in propriul namol si in nepasarea conducerii? Si ce daca strazile de acolo s-au peticit cu mila lui Dumnezeu? Si ce daca bordurile rebele s-au desprins fiecare in ce directia  “a vazut cu ochii”?

Proiectul de investitii “Pietruire strazi comunale sat Varsatura, comuna Chiscani”  discutat in cadrul sedintei Consiliului Judetean de vineri, a strarnit un val de critici din partea consilierului judetean Catalin Iordache, care, in mod public si-a exprimat indignarea la adresa actiunilor primarului din Chiscani. Edilul localitatii amintite refuza asocierea cu Municipalitatea si CJ pentru modernizarea statiunii Lacu Sarat si sustine ca are bani suficienti in bugetul comunei ca sa se ocupe de ditamai statiunea, dar in acelasi timp cere bani de la judet pentru pietruirea strazilor din Varsatura.

“Statiune Lacu Sarat este o mizerie. Primarul de aici este cel ce a blocat investitiile din Lacu Sarat. Mai mult decat atat, dvs, care ar trebui sa fiti ca Mahatma Gandhi, astia de la PSD, dati 60% din bani, din banii populatiei, sa-si faca bogatii de acolo strazi? Pe bune? Sunteti de pe lumea asta? Pe ce statie orbitala sunteti?

Stiti cine-i primar aici? Primar aici este unul dintre cei mai imposibil, ca sa nu-l numesc altfel, primari, care a blocat investitii de milioane de euro in Lacu Sarat, care in Chiscani a marcat cu marcaj fluorescent un drum de pamant. Unde are o curba, este linie continua.

Acest individ, cu sprijinul dvs direct (n.r. Francisk Chiriac), va face o cerere: <<Sefu’, vreau sa dau si eu la bogatii aia, sa-si puna piatra pe strazi, ca ei n-au, saracii, sunt vai steaua lor >> , <<Da, mai, dar nu le da tu toti banii, le dau eu 60%, adica 3 miliarde si pui si tu 2 miliarde!>>

Pai intai sa puna piatra la oamenii lor din sat, in al doilea rand sa repare statiunea Lacu Sarat si bogatii de acolo sa-si puna singuri piatra, ca oricum le-au luat cu cantec terenurile alea! Asta e chiar culmea! Sunteti cu saracimea, cu bogatimea? Cu cine sunteti? Cum va puteti permite sa dati 3 miliarde de lei vechi din bani publici unor oameni care sunt extraordinar de bogati?” a declarat Catalin Iordache in cadrul sedintei de vineri.

Intr-un final, proiectul de hotarare care viza asocierea CJ Braila cu Primaria Chiscani si alocarea sumei respective de la bugetul judetean a fost aprobat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>