Published On: lun, iul. 15th, 2019

Anunt

Share This
Tags

SC CIPSOR CONSTRUCT SRL (PENTRU VARD BRAILA SA) ANUNTA PUBLICUL INTERESAT ASUPRA LUARII DECIZIEI ETAPEI DE CATRE APM BRAILA IN CADRUL PROCEDURII DE EVALUARE A IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, PENTRU PROIECTUL AMPLASARE MODULE MOBILE PENTRU REALIZAREA DE CONFECTII METALICE IN INCINTA SN BRAILA-VARD, PROPUS A FI AMPLASAT IN JUD.BRAILA MUN. BRAILA STR CELULOZEI NR 1A: PROIECTUL PROPUS NU SE SUPUNE EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.

PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE SI MOTIVELE CARE O FUNDAMENTEAZA POT FI CONSULTATE LA SEDIUL AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA DIN MUN BRAILA, BDUL INDEPENDENTEI NR 16 BL B5 DE LUNI PANA VINERI, INTRE ORELE 9.00-13.00, PRECUM SI LA URMATOAREA ADRESA DE INTERNET WWW.APMBR.ANPM.RO SECTIUNEA REGLEMENTARI/ACORDUL DE MEDIU/DRAFTURI ACTE REGLEMENTARE.

PUBLICUL INTERESAT POATE INAINTA COMENTARII/OBSERVATII LA PROIECTUL DECIZIEI DE INCADRARE IN TERMEN DE 10 ZILE DE LA DATA PUBLICARII ANUNTULUI PE PAGINA DE INTERNET A AGENTIEI PENTRU PROTECTIA MEDIULUI BRAILA.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>