Published On: lun, iul. 8th, 2019

Aniversare Carrefour 18 ani! Braila a trait EMOTII oferite de 3Sud-Est si a simtit sangele clocotind in vene  pe ritmurile latino ale Andrei si Descemer Bueno

Sambata seara, Braila a vibrat pe ritmurile bine-cunoscutilor membri ai trupei 3SUD-EST iar sangele le-a clocotit in vene pe muzica latino a Andrei si invitatului ei special, Descemer Bueno.

Aniversarea 18 ani Carrefour de la Braila a fost sarbatorita in stil mare, in parcarea mall. Aproximativ 10 mii de persoane, de la copii de cativa anisori, pana la bunici veritabili, toti au cantat si s-au bucurat de show-ul la care au luat parte. Startul la distractie l-a dat Catalin Maruta, care a urcat pe scena pentru a prezenta spectacolul. Premiile nu au lipsit, Carrefour oferind premii surpriza tuturor celor care, in ziua de 6 iunie, au implinit frumoasa varsta de 18 ani. O tanara sarbatorita a urcat pe scena, fiind urata chiar de Maruta dar si de brailenii veniti intr-un numar foarte mare la spectacol. Rasfatul nu se opreste aici. Organizatorii au pregatit un intreg festin culinar pentru cei din zona VIP, cu mancare si bautura, totul pe alese.

Orele 20 au adus pe scena trupa care de ani buni face senzatie si starneste amintiri tuturor care le stiu piesele: 3SUD EST.

Cei trei baieti care scriu istorie de mai bine de 20 de ani au dat EMOTII spectatorilor punand FOC LA INIMA brailenilor. Dupa aceste melodii “gustate” si fredonate de toti cei prezenti, Laurentiu, Mihai si Viorel au declansat AMINTIRILE care au atins inimile a mii de romani, hituri care vor trai vesnic in inimile tuturor. Atmosfera s-a incins cand formatia a realizat un colaj cu cele mai cunoscute melodii ale anilor 2000, printre ele regasindu-se refrene ale unor artisti celebri, care au marcat generatii intregi: BUG Mafia, N&D, Akcent, Animal X.

Brailenii, dar si galatenii stransi in parcarea Braila Mall, au tinut pasul cu ritmul baietilor de la 3Sud-Est, fredonand toate melodiile, mai vechi si mai noi, si  imortalizand momentele prin filmari, in pasi de dans.

La finalul reprezentatiei, Trupa 3Sud-Est, a oferit in exclusivitate, pentru Infobraila, un interviu in care isi exprima incantarea la vederea unui public atat de numeros si de voios: „Atmosfera la Braila, foarte tare! Foarte multa lume! Oamenii au rezonat cel mai bine la piesa “Focul” si bineinteles, la melodiile anilor 2000. A fost un moment special, si o surpriza pentru multa lume. Inca nu stim cand este urmatorul concert in Braila. Am simtit emotii din partea brailenilor. Evenimentul Live&Crunchy este o idee foarte buna, orice aduce lumea aproape de artisti este o idee minunata!”

Dupa o ora de spectacol marca 3 Sud Est a urmat un spectacol oferit de Andra si un invitat special, bine-cunoscutul artist de origine cubaneza, Descemer Bueno. In deschidere, Andra ne-a asigurat ca totul INVEVITABIL VA FI BINE trecand apoi la povestea unei SUD’AMERICANE care taie rasuflarea oricarui barbat. Show-ul a continuat, in aplauzele brailenilor, cu intrarea in scena a artisului cubanez. Atunci, miile de spectatori i-au cantat in cor la multi ani artistului care i-a rasplatit urandu-le “buna seara” in limba romana. Cei doi au facut publicul sa vibreze interpretand melodii ca Baillando si Nos fiumos lejos.

Spectacolul s-a terminat dupa ora 22 si 30 de minute. Peste doua ore de muzica buna, atmosfera incendiara, emotii si melodii fredonate, ca intr-o singura voce, de mii de braileni. Aceasta a fost Aniversarea Carrefour 18! Vor urma astfel de concerte prin toata tara, iar primul indiciu ca Live&Crunchy a ajuns in orasul tau este TIR-ul parcat in fata Carrefour.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>