Published On: vin, iul. 12th, 2019

Admitere liceu 2019/ Colegiul Gh. M. Murgoci a fost preferat de elevii de nota 10 ai Brailei

Astazi s-a afisat repartizarea pe licee a elevilor ce au sustinut Evaluarea Nationala. Colegiul Ghe. M. Murgoci ramane in topul liceelor din Braila, fiind ravnit de 5 din cei 7 elevi care au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala de anul acesta. Specializarile alese au fost matematica-informatica si stiinte ale naturii.

La Colegiul ”Gh. Munteanu Murgoci”, cea mai mica medie de admitere a fost la Filologie bilingv, unde ultima medie a fost 8.48. La matematica-informatica bilingv, ultima medie de admitere a fost 9.67.

Singurul baiat cu media de admitere 10 a ales Colegiul ”Nicolae Balcescu”, specializarea matematica informatica, iar o fata a fost admisa la Colegiul Militar din Breaza.

Aici, cea mai mica medie de admitere a fost 8.10 la matematica-informatica, unde au fost 112 locuri. La Liceul ”Nicolae Iorga” cea mai mica medie de admitere a fost 8.25 la filologie bilingv.

Liceele codase, cu cele mai mici medii de admitere au fost la Liceul ”Panait Istrati”, Liceul ”Nicolae Oncescu”, Liceul ”Nicolae Titulescu” și Liceul ”Matei Basarab”, toate avand ultima medie de admitere mai mica de 4.00.

Au ramas 119 locuri libere, la liceele ”Grigore Moisil”, ”Gh. K. Constantinescu”, ”Anghel Saligny”, toate din municipiul Braila, ”Matei Basarab” din Maxineni, ”Nicolae Oncescu” si ”Constantin Angelescu” din Ianca, ”Grigore Valsan” din Faurei, ”Nicolae Titulescu” din Insuratei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>