Published On: lun, iun. 10th, 2019

VIDEO / Un brailean intepat de un tantar care l-a adus aproape de coma a fost transportat pe brate, 500 de metri, deoarece ambulanta nu a putut intra pe strada, din cauza noroiului

Braila, 8 iunie 2019, cartierul Vidin, strada Bujorului. O cititoare ne-a semnalat, pe adresa redactiei, o intamplare care iti da fiori, si care te face sa iti mai pui o data intrebarea daca te simti in siguranta in Braila. Intrebare nu face referire doar la faptul ca putem, in orice moment, fi victimele unor infractori, violatori, hoti, ci si la pericolul ca ambulantele sau pompierii nu pot ajunge la cazurile grave, care se situeaza la granita dintre viata si moarte, din cauza unor lucrari la carosabil, facute fara logica si fara respect fata de cetateni.

O ambulanta chemata pentru o urgenta pe strada Bujorului, in cartierul Vidin, a fost nevoita sa opreasca pe o alta strada, dat fiind faptul ca  respectivul drum este impracticabil din cauza noroiului. Personalul medical si soferul au fost nevoiti sa mearga pe jos aproximativ 500 metri pana la Spitalul Judetean de Urgenta, cu trusa de ajutor dupa ei. Deoarece pacientul era intr-o stare grava, a fost nevoie sa fie transportat la spital pentru mai multe investigatii. Bolnavul, un tanar de 20 de ani a fost transportat pe brate, cu greu, de catre soferul ambulantei si tatal acestuia, pana la salvare.

Ironia sortii face ca, dupa ulterioarele investigatii, sa se descopere ca tanarului i s-a facut rau dupa o ciupitura de tantar, facand astfel mai multe complicatii, sustin cadrele medicale care i-au acordat primul ajutor la Unitatea de Primiri Urgente.

Doua dintre principalele probleme cu care se confrunta Braila au pus in pericol viata unui tanar. Lucrarile de asfaltare sunt facute fara o minima logica si fara un gram de interes, iar dezinsectia este doar un punct minuscul pe agenda primarului PSD (viitor ProRomania) marean Dragomir.

Astfel ca in Braila, drumul spre iad este pavat cu intentii “bune”!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>