Published On: mie, iun. 26th, 2019

Valurile “involburate” de pe strada Grivita sunt in sfarsit semnalizate, dupa mai bine de un an de la aparitie, si dupa 4 zile de la mediatizarea in Infobraila

Mass-Media reprezinta o mare putere in stat, nu atat de influenta precum religia dar cu siguranta suficient de puternica incat sa forteze mainile autoritatilor locale din Braila, pentru a lua atitudine in fata unor situatii tragice prezentate cu un pic de umor si ironie.

Dupa ce ziarul Infobraila a tras un semnal de alarma publicand un articol intitulat sugestiv “Valurile Dunarii de pe strada Grivita” in data de 20 iunie, iata ca, dupa doar patru zile de la publicarea articolului, damburile periculoase de pe strada amintita, care s-au format cu mai bine de un an in urma, au fost in sfarsit semnalizate cu piloni rosii.

Problemele de acolo s-au acutizat in ultimul an, strada devenind un adevarat pericol pentru soferi. Necunoscatorii ce treceau cu viteza pe acolo s-au ales, in cel mai bun caz, cu un mare gol in stomac, mai ceva ca intr-un carusel din Disneyland. Intr-un caz nefericit, dupa trecerea hopului neasteptat si nesemnalizat, poti pierde cu usurinta controlul volanului, riscand sa intri in vreo masina parcata pe dreapta.

Intr-un final, dupa un an de zile, autoritatile au simtit potentialul pericol ce zacea in asfaltul “involburat”, si, in asteptarea recuperarii garantiei de la firma neserioasa care nu isi asuma raspunderea reparatiilor, au pus piloni de semnalizare a denivelarilor din strada.

Asa ca, domnilor reprezentanti ai puterii locale, apreciem ca cititi Infobraila, si va invitam sa luati atitudine in continuare in privinta tuturor cazurilor cu puternic impact social prezentate in ziarul nostru.  Poate urmeaza Strada Pietatii, care cere mila si indurare!

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>