Published On: joi, iun. 20th, 2019

“Valurile Dunarii” de pe strada Grivita vor fi remediate dupa accesarea garantiei de la firma constructoare neserioasa

Strada Grivita, cea cu “valurile Dunarii”, este in acord de tonuri muzicale, de la tonuri grave direct la cele inalte. Problemele de acolo s-au acutizat in ultimul an, strada devenind un adevarat pericol pentru soferi. “Necunoscatorii” ce trec cu viteza pe acolo se aleg, in cel mai bun caz, cu un mare gol in stomac, mai ceva ca intr-un carusel din Disneyland. Intr-un caz nefericit, dupa trecerea hopului neasteptat si nesemnalizat, poti pierde cu usurinta controlul volanului riscand sa intri in vreo masina parcata pe dreapta. Impresionat de situatia in care se afla strada, primarul, Marian Dragomir, a garantat ca aceasta va intra in reparatii, iar firma neserioasa care a executat lucrarea in urma cu 8 ani, si care, acum nu mai doreste sa efectueze reparatiile, va fi trasa la raspundere. Banii pentru reparatii vor veni de la garantia oferita de firma in cauza, iar acestea vor fi facute de alta societate care a castigat lucrarile de intretinere din municipiul Braila.

S-au facut adrese catre societatea care a efectuat lucrarile de pe strada Grivita, acum 8 ani. Tasarile au aparut anul trecut, s-a intervenit, si dupa, tasarile au aparut in aceleasi zone. I-am notificat in acest sens, au refuzat sa intervina, am facut mai multe adrese catre ei, si, in urma cu doua saptamani am notificat banca pentru executarea garantiei. Aceasta va fi executata, si se va interveni cu alta societate care a castigat lucrarile de intretinere din municipiul Braila pentru remedierea acelor denivelari, pe banii din garantia firmei constructoare neserioase. Raspunsul de la banca speram sa il avem saptamana viitoare, si odata cu el, si banii in cont“, a declarat edilul in cadrul unei conferinte de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>