Published On: mie, iun. 26th, 2019

Tribunalul Braila a inlocuit masura controlului judiciar cu ARESTUL LA DOMICILIU pentru soferul ce a omorat un tanar in statia Ciocarlia / Hotararea este definitiva

In aceasta dimineata, Tribunalul Braila a judecat contestatia procurorului de caz impotriva hotararii Judecatoriei prin care Georgian Negrei, soferul baut care a accidentat mortal un taximetrist in statia de autobuz de la Ciocarlia, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Instanta a inlocuit masura preventiva a controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu, decizia fiind definitiva. Noua masura a fost luata ca urmare a faptului ca procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila a contestat solutia primei instante, din 19 iunie, care a dispus masura controlului judiciar fata de Negrei Georgian.

Tragedia a avut loc in dimineata zilei de 18 iunie, cand, pe fondul consumului de alcool, Negrei a accidentat grav un taximetrist in statia de autobuz de la Ciocarlia, urmand ca la cateva zile de la producerea accidentului, victima sa piarda lupta cu viata pe patul Spitalului Judetean Galati. Dupa producerea accidentului, soferul a fugit de la fata locului, lasand victima intr-o balta de sange, predandu-se politiei la cateva ore dupa. Luand in calcul toate cele petrecute, Tribunalul Braila a decis masura arestului la domiciliu pentru Georgian Negrei.

Colegii taximetristului mort cer arestarea criminarului “Cerem arestarea soferului care ne-a omorat prietenul taximetrist! Soferul inconstient a condus baut la volan provocand un accident rutier deosebit de grav. Prietenul şi colegul nostru Calin Cristian (taximetrist) a fost accidentat mortal pe trotuar in timp ce iesea dintr-un magazin. Şoferul a parasit locul si s-a predat a doua zi la politie cu alcoolemie in sange. A fost retinut 24 ore, apoi dus cu propunere de arestare preventiva, iar judecatorul a decis sa fie lasat in stare de libertate. Acest lucru a nascut o mare revolta pentru cetateni, iar noi cerem insistent arestarea soferului care se face vinovat”, este mesajul transmis pe facebook de taximetristi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>