Published On: vin, iun. 7th, 2019

Trei infractori braileni sperau ca se pot sustrage mandatelor de executare a pedepselor. Politistii le-au dejucat planurile trimitandu-i direct la inchisoare

La data de 06 iunie, politistii braileni i-au depistat pe raza judetului, pe trei braileni, pe numele carora erau emise mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea.

In cursul zilei de ieri, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Traian l-au depistat pe raza localitatii Silistraru, pe un consatean, in varsta de 36 de ani, pe numele careia era emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

Judecatoria Braila a emis pe numele acesteia, la data de 06.06.2019, un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 1 an si 2 luni pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul fara a detine permis de conducere.

Totodata, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru l-au depistat pe raza satului Spiru Haret, pe un tanar, in varsta de 21 de ani, domiciliat in comuna Viziru, pe numele careia era emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

Judecatoria Braila a emis pe numele acesteia, la data de 06.06.2019, un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 1 an si 8 luni pentru savarsirea infractiunii de furt calificat in forma continuata.

De asemenea, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Braila l-au depistat pe satului Olaneasca, pe un satean, in varsta de 34 de ani, pe numele careia era emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii.

Judecatoria Braila a emis pe numele acesteia, la data de 04.06.2019, un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 11 luni si 20 de zile pentru comiterea de infractiuni la regimul rutier.

Cei trei braileni a fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>