Published On: mie, iun. 19th, 2019

Statii de autobuz “a la Cluj” se vor putea vedea in zonele Viziru – Calarasi – Calea Galati

Primaria Braila se poate lauda cu o investitie “cu aer transilvanean”. Noile statii de autobuz din vor fi montate de o firma care le-a executat si pe cele din Cluj. Zonele unde vor fi amplasate sunt statiile de autobuz de pe raza Viziru- Calarasi-Calea Galati.

Avem un castigator al licitatiei pentru statiile de autobuz care vor fi monatte pe Viziru- Calarasi-Calea Galati. Este vorba de aceeasi societate care a montat si statii in municipiul Cluj. Speram ca si acestea de la Braila sa fie la un nivel calitativ foarte ridicat, asa cum este specificat si in caietul de sarcini“, a declarat primarul Brailei.

Nu stim daca si ale noastre statii vor fi dotate asemenea celor din Cluj, cu panourilor informative cu afisaj electronic pentru a vedea in timp real programulul autobuzelor, dar, cu siguranta avem nevoie de ele, si speram sa ramana intacte cat mai mult timp posibil.

Acum ca vom avea statii noi, si transportul in comun va trebui sa isi ridice standardele la nivelul statiilor care intampina calatorii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>