Published On: lun, iun. 24th, 2019

Spitalul Judetean Braila face angajari. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

Spitalul Judetean Braila are nevoie de personal. Este nevoie de infirmiera, programator si analist, iar pentru aceste posturi se organizeaza concurs de dosare.

Pentru postul de infirmiera sunt cateva cerinte minime ce trebuiesc indeplinite: scoala generala, curs de infirmiera organizat de OAMGMAMR sau furnizori autorizati de ministerul muncii, Familiei si Protectiei Sociale, 1 an vechime in domeniul sanitar

Pentru postul de programator se solicita diploma de absolvire a invatamantului postliceal sau diploma de bacalaureat, si 3 ani si 6 luni vechime in activitatea informatica.

In cazul postului de analist se solicita canditatului sa aiba o diploma de licenta in specialitate emisa de institutii acreditate ME, 6 ani si 6 luni vechime in activitatea informatica, domeniul fundamental matematica si stiinte ale naturii, domeniul fundamental stiinte ingineresti, domeniul fundamental stiinte sociale.

Pentru cele trei posturi se organizeaza concurs de dosare, termenul limita de depunere a acestora fiind fiind 26.06.2019 ora 14:00.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>