Published On: mar, iun. 18th, 2019

Sfidare la adresa brailenilor / “Toate neregulile gasite la Spitalul Judetean Braila sunt lucruri Normale, iar Rasnoveanu isi face treaba cum trebuie acolo”

Domnul Chiriac inca nu constientizeaza gravitatea situatiei “bombei cu ceas” denumita oficial Spitalul Judetean Braila, continuand sa laude managementul “desavarsit” al Deliei Rasnoveanu, beneficiara eternei celei de-a doua sanse.

Informatiile despre starea jalnica a Sptalului Judetean Braila nu il iau prin surprindere pe presedintele CJ. Francisk Chiriac trateaza cu maxima lejeritate informatiile din raportul intocmit in urma inspectiei DPS Galati la spitalul nostru, afirmand cu nonsalanta ca stia despre aceste nereguli, sunt dintotdeauna si nu este nimic nou. Spitalul nu este al dumneavoastra, sau al familiei dumneavoastre, dupa cum ati afirmat stimate domn presedinte al CJ, dar chiar sa permiteti cu buna stiinta toate aceste nereguli care pun in pericol siguranta cetateanului platitor de taxe? Si acum nu ne referim la infrastructura cladirilor ci la regulile elementare de conservare a sangelui si la etica medicala din cadrul sectiilor de ATI, unde se duce in permanenta o lupta intre viata si moarte?

In ciuda a celor aflate, Chiriac sugereaza sa gasim solutii, nu sa aducem acuze. “Sa nu aruncati cu noroi pentru ce se intampla acolo. Doamna Rasnoveanu, cu bune, cu rele, s-a tinut de proiectele de management  de acolo. Isi face treaba corespunzator acolo”, a declarat Chiriac.

Un spital in care nu a existat o buna perioada de timp ser fiziologic si banala aspirina, unde nu exista frigidere de pastrare in centrele de transfuzii, dar, care are din plin germeni si fungi in salile de chirurgie si unde, sunt refolosite obiectele de unica folosinta, este un spital “normal”, cu lucruri “normale”.

Asa ca, faptul ca peste cativa ani Spitalul Judetean Braila va fi unul modern scuza toate neregulile si greselile din management de pana atunci. Rezultatul conteaza, cu toate ca mijlocele puteau fi altele, care sa nu puna in pericol sananatea subreda a brailenilor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>