Published On: vin, iun. 7th, 2019

Sangele apa nu se face! Tudose (PRORo) a votat “pro” Ciolacu (PSD) pentru postul de presedinte al Camerei Deputatilor

In urma unui sondaj facut de InfoBraila, utilizatorii de facebook din Braila au fost intrebati daca considera ca ProRomania este satelitul PSD. Dintr-un total de 669 de raspunsuri, un esantion reprezentativ pentru Braila, 69% au fost de parere ca da, ProRomania este o anexa a PSD-ului, ce graviteaza in jurul acestuia.

Inca o confirmare a acestei cooperari o reprezinta scorul pe care ProRomania l-a obtinut la Braila, voturile vechilor pesedistilor directionandu-se si spre noul partid al carui imagine este “incununata” de Mihai Tudose, cel care, sub bagheta magica a PSD a inaltat “pilonii” viitorului pod peste Dunare.

Pentru ca confirma inca o data supunerea pentru partidul mama, Tudose a platit, in semn de tribut, votul sau pentru numirea lui Ciolacu al treilea om in stat. Ca reactie pentru sprijinului primit, Ciolacu a declarat ca “Mihai Tudose trebuie sa-mi multumeasca pentru multe si eu lui”. Sangele apa nu se face, iar radacinile lui Tudose sunt mai bine infipte in PSD decat cele ale marelui Arbore Banian pe pamantul indian.

Asa ca, in politica, o mana o spala pe cealalta, iar pe poporul roman doar o ploaie zdravana il poate curata de mizeria ce l-a cuprins din varful piramidei, pana la baza.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>