Published On: mar, iun. 18th, 2019

Rusaliile le-au bagat “bete in roate” politistilor, si le-au dat si pomi pe capote bietelor masini purtatoare de oameni “cu greutate”

Saptamana cu blesteme pentru Politia Romana. Tragi-comedia oamenilor legii! Rusaliile le-au cam dat de furca, punandu-i la grea incercare pe politisti. Saptamana neagra pentru bugetul Politiei Romane a inceput cu tamponarea a trei masini posesoare de girofar, noi-noute. Nu s-a uscat bine vopseaua pe ele ca le-a si lovit necazul. Necazul a fost de aceasta data imbracat cu uniforma, cascheta pe cap, si se aflta in misiune, o misiune care a esuat. Masinile de Politie conduse de agentii grabiti veneau de la Pitesti si se indreptau spre Craiova.

La un moment dat, vineri, in jurul orei 13.45, trei autospeciale s-au tamponat pe raza orasului Bals, pe fondul nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers. Martorii la eveniment spun ca politistii au pornit girofarurile pentru a nu sta in coloana formata la Bals si, din neatentia soferilor, masinile au intrat una in alta. Cum codul rutier pentru politisti este asemenea unei Sfante Scripturi, se pare ca dreptatea indura! Si indura reparatii capitale. Ce faci cand ai insigna si esti la volan? Iti faci de cap, iti activezi girofarul si influenta, si te pui pe depasit. Doar ca, ar fi mai bine sa iti iei si un sofer, doi sau trei dupa nevoie, sa nu te mai bazezi pe potentialul tau acoperit de cascheta, ca faci pagube. Era imposibil, purtator de insigna fiind, sa iti stea in cale o coloana de masini, supuse asteptarii.

Valulul de blemeste a lovit si masinile de politie la noi, la Braila. Sambata, comedia inceputa vineri s-a incheiat, facandu-si loc o potentiala tragedie. Personajele principale, din nou trei autoturisme, nu la fel de noi ca cele distruse in Arges, dar inca de stare de functionare, “calite” in gropile si noroaiele din Braila. Astfel ca, in dupa amiaza ajunului de Rusalii, trei autospeciale de Politie au fost lovite de un copac doborât de furtuna, in fata sediului Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Braila.

S-ar parea ca “blestemele” puse in spatele lui Carmen Dan s-au redirectionat, asa cum se intampla de obicei, spre nevinovati, in acesta caz pe 6 biete masini, purtatoare de politisti “cu greutate”. Viata si activitate autoturismelor s-au terminat mult prea devreme, “cu ajutorul” unei gramezi de “competenti” mult prea grabiti.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>