Published On: vin, iun. 28th, 2019

Politia din Braila este cu ochii pe soferi. Numeroase infractiuni in regim rutier s-au descoperit ieri

La data de 27 iunie, politistii braileni i-au depistat, pe raza municipiului, pe trei braileni, in timp ce savarseau infractiuni la regimul rutier.

Ieri,  in jurul orei 16:20, politsti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit in trafic, pe un brailean, in varsta de 67 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Dorobantlor din municipiu.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibate alcoolica de 0,86 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractunii de conducere a unui vehicul sub influenţa bauturilor alcoolice.

Mai tarziu, in jurul orei 22:45, politisti l-au oprit in trafic, pe un tanar, in varsta de 29 de ani, din Braila, in timp ce conducea un autovehicul pe Soseaua Buzaului din municipiu.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,74 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Tot azi-noapte, la ora 23:45, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica au oprit-o in trafic, pentru control, pe o tanara, din Braila, in timp ce conducea un vehicul pe raza municipiului.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanara are varsta de 17 ani si nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara a detine permis de conducere.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>