Published On: joi, iun. 27th, 2019

Pentru un tanar din Ianca aflat la volanul masinii, permisul de conducere s-a dovedit a fi optional. Se alege cu dosar penal

La data de 26 iunie, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca l-au oprit in trafic, pe un tanar, in timp ce conducea un vehicul fara a avea permis de conducere.

In cursul zilei de ieri, ora 14:45, politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca l-au oprit in trafic, pentru control, pe un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Mircea Voda, in timp ce conducea un vehicul pe raza localitatii de domiciliu.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul fara a detine permis de conducere.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>