Published On: mie, iun. 5th, 2019

Orban nu exclude posibilitatea ca Tudose sa fie propus premier. “Daca INTR-ADEVAR are dorinta de a participa la guvernare, SA PUNA OSUL LA CADEREA GUVERNULUI”

In unire sta puterea! Ludovic Orban ii incurajeaza pe toti cei ce vor sa isi asume guvernarea, sa puna osul la caderea Guvernului. Daca acum un an acesta il eticheta pe Tudose ca nefiind bun ca ministru, acum vrea sa mobilizeze toate formatiunile politice cu scopul de a darama Guvernul, cu “ministri buni sau mai putin buni”.

Ludovic Orban, lider al PNL, a fost intrebat la TVR 1, de Ionut Cristache, despre varianta ca Mihai Tudose sa fie sustinut ca premier de partidul pe care-l conduce. Ludovic Orban nu a exclus aceasta posibilitate.

”Toate aceste discutii legate de formarea unui Guvern vor fi realizate dupa caderea Guvernului, ca atare, ii invit pe toti cei care au, INTR-ADEVAR, dorinta de a-si asuma raspunderea guvernarii sau de a participa la guvernare, sa puna osul la caderea Guvernului” a spus Ludovic Orban, intrebat despre posibilitatea ca Mihai Tudose sa fie sustinut premier.

”Daca Guvernul cade, in mod evident, vom ajunge pana la urma la o formula de guvernare mult mai buna decat actuala formula de guvernare” a mai spus presedintele PNL.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>