Published On: vin, iun. 21st, 2019

O bucata dintr-un pod s-a prabusit pe o sosea circulata de multi braileni in fiecare zi

O bucata de 8-10 metri din podul de la Marghiloman s-a prabusit pe sosea. Podul care supratraverseaza o sosea din municipiul Buzau s-a prabusit, fara sa existe victime. Portiunea destinata circulatiei pietonale s-a desprins pur si simplu si a cazut pe breteaua care duce spre Braila. Balustrada a cazut pe o distanta de aproximativ 50 de metri. Constructia a fost expertizata anul trecut.

Primarul din Buzau, Constantin Toma, a declarat ca a cedat structura de rezistenta din cauza vechimii si a infiltratiilor.

„Practic a picat balustrada, partea pietonala. Din fericire nu a fost nimeni ranit, pe sub acest pod trec zilnic foarte multe autoturisme. Am avut noroc! Circulatia este blocata pentru ca nu stiu ce se intampla, sa nu se intample ceva grav. Expertii sunt aici”, a declarat edilula Buzaului.

Podul a fost dat in folosinta in urma cu 48 de ani si deservea circulatiei auto si pietonale. De cand a fost construit nu a trecut prin nicio lucrare ampla de reabilitare, ci doar prin mici reparatii si lucrari de intretinere.

Sursa foto mediafax.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>