Published On: joi, iun. 13th, 2019

Nea Vasile, managerul spitalului nu poate fi schimbat de Ministrul Sanatatii, ci de prietenii matale din PSD

Mie imi place tare mult cand deputatul Vasile Varga isi ia aerul ala grav si vorbeste cu accentul ala al lui din maghiarimea din Ludus, Judetul Mures. La astfel de faze, omul o da direct, cu subiect si predicat. Uneori o nimereste, alteori nu prea.

Ultima astfel de declaratie se refera la cererea deputatului liberal ca Ministrul Sanatatii sa o demita de Delia Rasnoveanu din functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Braila. Cererea este de bun simt si absolut normala, raportata la ceea ce se intampla sub conducerea rudei prin alianta a transfugului PSD, Mihai Tudose.

Ce nu stie nea Vasile, si se vede din ce in ce mai des ca nu prea se mai consulta cu nimeni, sau ca are in jur niste sesmeni de prima mana, este ca Ministerul Sanatatii nu o poate demite pe Delia Rasnoveanu, ci angajatorul, adica fix Consiliul Judetean Braila, care ar trebui sa aprobe o decizie a presedintelui Iulian Chiriac.

Prin urmare, nea Vasile, managerul spitalului nu poate fi schimbat de Ministrul Sanatatii, ci de prietenii matale din PSD. La ce rezultate ai scos la europarlamentare, sigur mai ceva, unu-doi, de samanta!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>