Published On: mar, iun. 18th, 2019

Marfa de contrabanda ce urma sa ajunga pe pietele brailenilor ca fiind „de marca”, confiscata de politisti

La data de 16 iunie, ora 18:30, politistii l-au depistat in trafic pe un barbat, in varsta de 42 de ani, din Braila, in timp ce transporta, cu un autoturism, 140 de articole vestimentare si 41 de parfumuri.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca produsele poarta marci identice ori similare cu cele protejate, iar conducatorul auto nu detine documente legale in acest sens.

In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care il prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.

Marfa, in valoare totala de 18.100 lei, a fost ridicata de politisti pana la finalizarea cercetarilor.

Totodata, cu ocazia controlului efectuat, politistii au constatat ca autoturismul in cauza nu detine o polita de asigurare auto obligatorie RCA valabila, iar inspectia tehnica periodica este expirata din data de 29.03.2019.

Barbatul a fost sanctionat contraventional cu amenda, in valoare totala de 3.175 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale la regimul rutier.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>