Published On: mar, iun. 25th, 2019

Incepe sa se faca dreptate pentru braileanca transata de spintecatorul Vasile din Galati. Criminalul este dupa gratii!

Vasile Tofan, calaul din Galati, dupa gratii. Vineri, judecatorii Tribunalului Galati au dispus arestarea inculpatului Vasile Tofan, acuzat de infractiunile de omor si profanare de cadavre. Tribunalul Galati a admis propunerea Parchetului  si a dispus arestarea preventiva a inculpatului Tofan  pe o perioada de 30 zile, incepand cu data de 21 iunie si pana la 20 iulie.

Tragicul eveniment a avut loc sambata 15 iunie. Tofan sustine ca femeia i-a reprosat ca „nu mai e bun de nimic”, referindu-se, probabil, la potenta lui. Barbatul, care era baut, s-a simtit lezat si a atacat-o cu un cutit, a notat viata-libera.ro. Dupa ce a omorat-o, a tarat-o in cada, unde a despicat-o. A pus bucatile in saci de plastic si a cautat sa scape de ei. A dus sacii pe soseaua de centura, in apropiere de cimitirul „Sfantul Lazar”, din Galati.

Dupa macabra fapta, a acesta a fugit la Bacau, unde i-a povestit totul unei cunostinte, aceasta fiind cea care a alertat autoritatile.

Dupa prinderea sa, Vasile Tofan i-a dus pe anchetatori la locul in care a abandonat sacii, iar apoi a mers si acasa si le-a aratat unde a comis fapta. Batranul in varsta de 75 de ani va fi judecat pentru omor deosebit de grav, dar si pentru profanare de cadavre, fiindca a ciopartit-o dupa ce a omorat-o.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>