Published On: lun, iun. 24th, 2019

In doar o saptamana, politia din Braila a aplicat sanctiuni in valoare de 341.000 de lei

Politistii au intervenit, in perioada 17 – 23 iunie, la peste 250 de sesizari, iar in urma activitatilor desfasurate in teren au aplicat peste 960 de sanctiuni contraventionale persoanelor care au incalcat normele legale in vigoare.

In urma neregulilor constatate in trafic, politistii au retinut 51 de permise de conducere si au retras 18 certificate de inmatriculare.

In perioada 17 – 23 iunie a.c., politistii braileni au actionat, pe raza intregului judet, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Astfel, au fost organizate 37 de actiuni si s-a intervenit la 257 de evenimente, dintre care 194 sesizate prin 112.

In urma activitatilor, politistii au aplicat pentru neregulile constatate 961 de  sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 341.000 de lei.

Politistii rutieri au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 51 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, politistii au retras 18 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>