Published On: joi, iun. 13th, 2019

Graba constructorilor de a realiza cat mai repede lucrarile de asfaltare lasa brailenii saptamani intregi in noroaie, pe strazi impracticabile

Problemele din Pisc s-au acutizat. Au fost discutii, intervenind chiar si Jandarmeria. Au fost persoane care nu au lasat muncitorii cu utilaje sa intre pe anumite strazi, pana nu se terminau de facut cele decopertate. Primarul Marian Dragomir le da dreptate oamenilor, si le intelege reactia. Vazand cele intamplate pe “ulitele” din Vidin, edilul nu va mai permite deschiderea concomitenta a mai multor santiere, tocmai pentru a evita situatiile riscante, ca in cazul barbatului care a fost dus pe brate,aproximativ 500 de metri, pana la ambulanta, aceasta neputand sa aiba acces pe strada Bujorului din Vidin.

Oamenii aveau perfecta dreptate! Am solicitat constructorului sa tina cont de solicitarea dansilor, acesta fiind obligat sa tina cont. Constructorul dorea sa intervina din dorinta de a obtine un front de lucru cat mai mare, si, de a avansa intr-un ritm cat mai rapid lucrarile. Stiti ca de cele mai multe ori trebuie sa asiguri si accesul pe alte strazi pentru a se putea fluidiza traficul. Totul a pornit din cauza excesului de a finaliza intr-un termen cat mai scurt lucrarile, astfel incat sa nu apara intarzieri la grafice. Oamenii aveau dreptate. Se va intra cu duro-solul in zona unde au inceput lucrarile, Strada Bujorului si celelalte strazi din jur. Directia tehnica de la primarie a constatat ce era acolo (zona Pisc), iar constructorul  s-a speriat cand oamenii au inconjurat utilajele, de aceea au intervenit jandarmii.

De acum nu se mai da voie sa se mai deschida mai multe santiere peste tot. Noi (Primaria) am acceptat sa inceapa mai multe santiere dar am observat dupa aceea ca, desi au 4 freze si 3 finisoare in municipiul Braila, au inceput mai mult decat puteau sa duca efectiv”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>