Published On: vin, iun. 21st, 2019

EXCLUSIV: Victima accidentului din Ciocarlia a murit astazi pe un pat de spital

Victima accidentului din Ciocarlia a murit astazi pe patul Spitalului Judetean Galati. Drama a survenit la putin timp dupa ce judecatorul a hotarat ca autorul accidentului sa fie cercetat in libertate, sub control judiciar. Acesta si-a sustinut decizia spunand ca “Faptele savarsite nu sunt de o gravitate foarte ridicata, avand in vedere urmarile produse”. Desi victima, in varsta de 28 de ani, zacea intr-o balta de sange, Negrei, fara nici cea mai mica urma de compasiune, s-a facut nevazut, prezentandu-se la Politie dupa ore bune de la producerea accidentului.

Fata de caracterul exceptional al masurii arestarii preventive, judecatorul considera ca, raportat la fapta retinuta in sarcina inculpatului, cat si la atitudinea acestuia de recunoastere si regretare a faptei, masura propusa a arestului preventiv nu este proportionala cu gravitatea acuzatiei si nici necesara pentru realizarea scopului urmarit prin dispunerea acesteia. “Inculpatul nu a dat dovada de o perseverenta infractionala si de un comportament in contradictie cu normele de conduita sociala”.

STIREA INITIALA:

Grav accident noaptea trecuta, in statia de autobuz de la Ciocarlia. Victima se zbate intre viata si moarte iar soferul vitezoman a fugit de la fata locului

In dimineata zilei de marti, in jurul orei 3, un barbat in varsta de 31 de ani din comuna Gropeni, in timp ce conducea autoturismul pe Calea Calarasilor, dinspre strada Chisinaului, in apropierea intersectiei cu strada Celulozei, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului sau, un Alfa Romeo. Parasind partea carosabila, a lovit in plin un tanar de 28 de ani, si s-a oprit in stalpii metalici ai statiei de autobuz din Ciocarlia. In urma impactului, un tanar taximetrist, domiciliat in satul Movila Miresii a fost ranit grav. Dupa impact, soferul a fugit de la fata locului, prezentandu-se ulterior, dupa cateva ore, la sediul politiei. Testat cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea o imbibatie alcoolica de 0,04 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice de sange.

In cauza s-a intomit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, si parasirea locului accidentului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>