Published On: mar, iun. 18th, 2019

“Era” Sandulescu la Braicar este pe cale sa apuna! Sau, poate ca NU!

Sunt ultimele saptamani ale lui Sandulescu la conducerea Braicar, dar ce sa vezi, poate ca acest sfarsit va insemna inceputul unei noi ere “sandulesciene”  la sefia Braicar. Nu ar fi prima data cand se intampla acest lucru. In trecut, in lipsa de candidati la concursul de ocupare a postului de manager, acesta i-a revenit lui Sandulescu ca prin minune, cu toate ca nici macar el nu s-a inscris.

In cadrul unei conferinte de presa, primarul Marian Dragomir a anuntat ca mandatul lui Sandulescu la conducerea Braicar este pe sfarsite si ca in cel mult trei luni se va organiza un concurs de angajare.

“I se prelungeste mandatul pana la finalizarea concursului. Acesta (concursul) va fi unul public total, si speram sa se inscrie cat mai multe persoane. In trei luni de zile va fi concursul organizat. In trecut a mai existat un concurs la care nu s-a inscris nimeni, nici macar Sandulescu, dar asa a reusit sa obtina un nou contract, acceptand ca mandatul sa ii fie prelungit.”

Situatia de la Braicar, sub domnia domnului Sandulescu, a scapat de nenumarate ori de sub control. In presa au circulat de imagini in care autobuzele din cimitirul Braicar au pierdut pe rand, in mers, ba o roata, ba un calator. Probeleme cu soferii reticenti au tinut primele pagini ale ziarelor, si mai noi, si controlorii, in incercarea lor de a fi corecti doar cu cine isi permit, dau jos elevi care au uitat legitimatia acasa. Mentionez inca o data ca acesti fac acte de “justitie” doar cu copii lipsiti de aparare, ca doar nu s-ar lua la discutii cu tatuatii spargatori de seminte din tramvaie.

Cat despre tragedia din curtea depoului din Radu Negru, cand un sofer si-a pierdut viata in timp ce incerca sa porneasca singura masina de interventie veche de cel putin 25 de ani, Dragomir a declarat ca “Braicar” nu a solicitat pana acum inlocuirea autovehiculului respectiv. “Atat timp cat avea ITP valabil, nu pot sa fac niciun fel de declaratii”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>