Published On: mie, iun. 5th, 2019

Dupa ploaie vine si dezinsectia pentru nimicirea tantarilor. Din aceasta seara se da startul!

Primarul, Marian Dragomir anunta startul dezinsectiei impotriva galagiosilor dusmani ai brailenilor, tantarii. Procedura incepe in aceasta seara. Aceasta aduce lamuriri cu privire la intarzierea acestui proces sustinand ca nu ar fi avut efect daca se incepea procedura in urma cu cateva zile, pe timp de ploaie, in felul acesta evitand cheltuirea unor bani publici inutil.

“In zilele in care a plouat nu se putea actiona cu solutii impotriva tantarilor deoarece ploaia anuleaza efectele si spala vegetatia.
Daca se dadea cu solutie in zilele in care a plouat, asa cum solicitau unii cetateni pe langa faptul ca nu existau efecte se cheltuiau inutil bani publici.
P.S. – Acum sper sa nu avem iar reclamatii ca se face ceata calda si miroase …. sau este zgomot de la instalatii. Stiti, ….. si reclamatiile au rolul lor ….. dar sa nu exageram….. Multumesc anticipat!” a declarat edilul Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>