Published On: mar, iun. 11th, 2019

Doua salvari noi pentru SAJ Braila, 17 in service, in asteptarea reparatiilor

Inca doua ambulante noi pentru Braila. Serviciul de Ambulanta Judetean Braila a primit doua autospeciale de tip C destinate interventiei medicale de urgenta la cel mai inalt nivel si transportului medical asistat de un medic. In luna ianuarie a acestui an, Braila a mai primit 7 ambulante si exista promisiunea ca pana la sfarsitul anului sa mai primeasca inca un lot de ambulante de tip A si B. Cele doua salvari noi au fost prezentate luni, iar la eveniment au fost prezenti presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, si primarul municipiului, Marian Dragomir.

Managerul SAJ Braila, dr. Viorica Iuga, a precizat ca, cel mai probabil, se va primi inca un lot de autospeciale noi, in cursul lunii iulie. “Sunt 20 de ambulante toate, care ar trebui sa intre in parcul auto. Cu bucurie va spun ca este jumatate din parcul de masini. Speram ca pe viitor ambulantele sa fie inlocuite la 5-6 ani, pentru ca in prezent acestea se inlocuiesc la 12 ani. Noi le intretinem foarte bine, colegii le ingrijesc si pe cele noi, dar si pe cele vechi”, a declarat managerul SAJ Braila, Viorica Iuga.

Presedintele CJ, Francisk Chiriac, declara ca va depune toate eforturile ca Braila sa beneficieze de ambulante noi. “Este o normalitate ca parcul auto al SAJ sa fie innoit, astfel ca voi depune toate eforturile necesare pentru ca cetatenii judetului Braila sa beneficieze de ambulante noi. Chiar daca SAJ Braila nu este in subordinea Consiliului Judetean, imi dau tot interesul ca acest serviciu sa functioneze foarte bine”.

Din cele 44 de masini pe care le detine SAJ, doar 27 sunt functionale, iar 17 sunt in service, in asteptarea reparatiilor.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>