Published On: lun, iun. 10th, 2019

Doi biciclisti braileni si-au riscat viata iesind in trafic “beti turta”

La data de 8 iunie, pe raza judetului Braila s-au produs doua accidente rutiere in care au fost implicati biciclisti ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.

La data de 8 iunie, in jurul orei 07:30, un barbat de 48 de ani, din municipiul Constanta, in timp ce conducea autoturismul pe DJ 212, pe raza localitatii Spiru Haret, dinspre Constanta catre Braila, a surprins si accidentat un biciclist care se deplasa in aceeasi directie si nu s-a asigurat la schimbarea acesteia catre stanga.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a biciclistului, in varsta de 61 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, in cazul biciclistului rezultand o imbibatie alcoolica de 1,01 mg/l in aerul expirat.

De asemenea, la ora 22:30, un barbat de 41 de ani, din localitatea Visani, in timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localitatii, la schimbarea directiei catre dreapta s-a dezechilibrat si a cazut intr-un sant ce se afla pe marginea strazii.

In urma accidentului a rezultat vatamarea sa corporala si a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In urma testarii acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat ca avea o imbibatie alcoolica de 1,20 mg/l in aerul expirat.

In cauza s-au intocmit dosare penale pentru vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>