Published On: vin, iun. 28th, 2019

Din inchisoare a iesit si acolo se va intoarce! Un brailean recidivist si fara frica de Dumnezeu a golit cutia milei dintr-o biserica / Cursa printre morminte!

In noaptea de miercuri spre joi, un barbat fara frica de Dumnezeu a fortat usa unei biserici folosindu-se o surubelnita. Barbatul, un brailean de 49 de ani, a patruns intr-o biserica din Buzau cu intentia de a fura obiecte de valoare de acolo. Observandu-l, paznicul lacasului de cult a inceput sa-l fugareasca urmand o cursa nebuna printre morminte.

Braileanul a furat o tableta si peste 300 de lei din cutia milei, insa a fost prins in fapt de agentul de paza. Speriat, fapasul a luat-o la goana, cu paznicul pe urmele lui. In alergatura, hotul a scapat tableta furata.

A fost observat in timp ce sustragea, observat de un agent de paza. A fugit, dar a fost prins de catre politisti, intrucât firma de paza a alertat politia, in biserica fiind montat un sistem antiefractie”, a precizat Politia Buzau.

Barbatul, care este recifivist, este acum cercetat pentru furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>