Published On: mie, iun. 5th, 2019

Cutitar “de Braila” prins de politistii. Victimele sale, doi barbati din Visani, sunt in spital in stare grava

La data de 3 iunie, politistii braileni l-au identificat si retinut pe un barbat banuit de savarsirea infractiunilor de port si folosire fara drept de obiecte periculoase si tentativa de omor calificat.

In cursul zilei de ieri, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au depistat si retinut pe un barbat, in varsta de 31 ani, din comuna Visani, banuit de comiterea infractiunii de tentativa de omor calificat.

In fapt, in  noaptea de 02.06.2019, in jurul orei 23:00, barbatul, in timp ce ce afla in fata unui magazin din comuna, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a unor discutii avute in contradictoriu cu alti doi localnici, cu varste de 25, respectiv 32 de ani, i-ar fi injunghiat pe acestia cu un cutit rabatabil.

Cele doua victime au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Pe numele banuitului politistii au intocmit dosar penal si continua crecetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de port si folosire fara drept de obiecte periculoase si tentativa de omor calificat.

Acesta a fost retinut pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca, astazi, sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>