Published On: mie, iun. 26th, 2019

Copiii de 10 ai Brailei! 6 elevi au obtinut nota maxima la Evaluarea Nationala

Copiii de 10 ai Brailei. Cei 6 elevi care au obtinut nota 10 la Evaluarea Nationala provin de la scoli diferite din municipiu.

Absolventii care au reusit sa rezolve perfect subiectele la romana si matematica si sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala sunt: Alexandra Monica Cazan – Scoala Gimnaziala “Ion Bancila”; Andreea Octavia Campean – Colegiul National “Gh. M. Murgoci”; Andreea Bianca Dragulin – Scoala Gimnaziala “I. L. Caragiale”; Rares-Georgian Mihalcea – Scoala Gimnaziala “I. Creanga”; Dina Elena Stanica – Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” si Bianca Vlad – Colegiul National “Ana Aslan”.

Pentru a saptea oara la rand, Braila devine campioana Evaluarii Nationale. Elevii nostri au mentinut stacheta sus si au obtinut si in acest an rezultate foarte bune. Conform Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Braila, inainte de contestatii, promovabilitatea este de 87,61%. Procentul este mai scazut fata d anul trecut, cand promovabilitatea inainte de contestatii a fost de 89%, insa mult peste media nationala de 73,12%.

Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. In Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare.edu.ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>