Published On: mie, iun. 5th, 2019

Ce facem noi ca cetateni cinstiti cand gasim un portofel pe strada? Ii numaram ca sa vedem cat ne-a adus norocul! Asa a facut si o braileanca iar acum regreta

La data de 4 iunie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au identificat-o pe o braileanca banuita de insusirea bunului gasit.

Tot ieri, politistii din cadrul Politiei Municipiului Baila au fost sesizati de catre o femeie, in varsta de 59 de ani, din Braila, cu privire la faptul ca, in ziua de 03.06.2019, si-a lasat portmoneul in care se aflau acte si suma de 350 de lei, in incinta unei farmacii de pe raza municipiului, iar o persoana necunoscuta si l-a insusit.

In urma verificarilor efectuate, politistii au identificat-o pe o femeie, in varsta de 51 de ani, din Braila, banuita de insusirea bunurilor.

Prejudiciul a fost recuperat si predat persoanei reclamante, iar in cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de insusire a bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>